Legyen sikeres az üzleti világban!
Üzleti hírportál cégeknek, vállalkozóknak.

A Pandora charm hódító útja

Dátum: 2019-03-08
A Pandora charm hódító útja

Egy ékszer akkor válik a részünkké, ha különleges pillanatok emlékét őrzi. Felidézhet egy hangulatot, egy nevezetes napot, egy történetet a múltból, egy szeretett személyt, aki megajándékozott.

A Pandora divatékszerek világában az egyedit, a személyest, a különlegest a a Pandora charmok képviselik. A Pandora charm változatos formájú, mintázatú, stílusú kis kombinálható medál, amely 925-ös sterling ezüstből, 18 karátos arannyal futtatott ezüstből, különleges Pandora Rose ötvözetből, muranói üvegből készül, csillogó kristályokkal, drágakövekkel, tűzzománccal díszítve.

A Pandora charmok felfűzhetők az önmagukban is hordható ezüst, bőr, textil  pandora alap karkötőkre, attól függően, hogy éppen milyen stilusban, milyen alkalommal fogjuk viselni. A különböző formájú, mintázatú charmokkal tetszés szerint variálhatjuk egyedivé karkötőnket. A charmmal díszíthető karkötőknek két alaptípusa van a Pandoránál, a Moments, melyre fűzhető Moments charmok nagyobbak, és az Essence, amelynek charmjai kisebbek. A két alaptípus nem keverhető, mert különböző a charmok belső átmérője. A charmok  egyrészről egyszerűen karkötőkre felfűzhetők, vagy klippel ellátottak, hogy a karkötőn fix helyen rögzíteni lehessen őket.

A függő charmok nyakláncunk medáljai is lehetnek, így akár egy komplett ékszer kollekciót is összehangolhatunk. Kedvünkre válogathatunk, vagy adhatunk ajándékba szeretteinknek az évente többször megújuló kollekciókból, felfrissíthetjük saját charm gyűjteményünket az új  divatékszer trendekhez igazodva.
A Pandora ékszerek már a világ legtöbb országban hódítanak. A Pandora charmok új útra terelték az ékszervásárlási szokásainkat, hiszen egyetlen alapékszerből számtalan egyedi, saját stílusú luxus ékszert alkothatunk megfizethető áron, melyek hordozzák életünk különleges pillanatainak emlékeit. Pandora charmok széles választéka elérhető a Divatékszerbolt ékszer webshop.

Címke: Pandora, Pandora charm, medál