Legyen sikeres az üzleti világban!
Üzleti hírportál cégeknek, vállalkozóknak.

A franciaágy webáruházunkban egyedi kéréseket is teljesítünk

Dátum: 2019-11-18
A franciaágy webáruházunkban egyedi kéréseket is teljesítünk

Az ideális fekvőhely kiválasztása nagy kihívást jelenthet, hiszen egyszerre több szempontnak is meg kell felelnie az adott bútordarabnak. A franciaágy webáruház kínálatában szereplő fekvőalkalmatosságok minden tekintetben meg tudnak felelni az elvárásoknak, hiszen nem csak szépek, hanem rendkívül masszívak és kényelmesek is.

Egy felnőtt átlagos alvásigénye napi 8 óra, ami azt jelenti, hogy ideális esetben a napjaink 1/3-át átalusszuk. Annak érdekében, hogy az éjszakáink ébredés, forgolódás nélkül teljenek, körültekintően kell kiválasztanunk az alvóhelyünket. A franciaágy webáruház ebben nyújt segítséget a változatos árukészletével.

A saját gyártású, ágybetéttel rendelkező franciaágyak többféle méretben készülnek: 140x200, 160x200, 180x200 cm fekvőfelülettel kérhetők. A vázszerkezet minden esetben kiváló minőségű alapanyagokból készül, ami garanciát ad a nagyfokú teherbírásra, illetve a kimagasló időtállóságra, mely tulajdonságok ugyanolyan fontos szempontot képeznek vásárláskor, mint a dekoratív megjelenés.

Ami a franciaágyak kinézetét illeti, a vásárlók szabadon megvalósíthatják az egyéni elképzeléseiket a szövetek kiválasztásával. A fekvőfelület, valamint a fejvég és ágyneműtartó rész külön-külön is személyre szabható. Az online felületen összesen több, mint 70 különböző árnyalatú kárpit áll rendelkezésre, amik 4 eltérő árkategóriában készülnek. Bármelyik árnyalatra is esik a választás, minőségi anyag kerül az egyes ágyelemekre, amik rendkívül esztétikussá, környezetbe illővé teszik a szerkezetet.

A franciaágy webáruház munkatársaként igyekszünk maximálisan eleget tenni a vásárlók igényeinek. Amennyiben módunkban áll, akkor az egyedi kéréseket is teljesítjük, illetve olyan alternatívákat javaslunk, melyek elégedetté teszik őket.

Bővebb info: A'la HOME Webáruház

Címke: Franciaágy webáruház