Legyen sikeres az üzleti világban!
Üzleti hírportál cégeknek, vállalkozóknak.

Szállás kell a vándorló munkaerőnek

Dátum: 2020-06-26
Szállás kell a vándorló munkaerőnek

A munka világa dinamikusan változik, a gyáraknak alkalmazkodniuk kell a kereslethez, és a termelési változások mindig másféle munkaerőt igényelnek. Ha a helyben lakók között nem találnak megfelelő képzettségű szakembereket kellő létszámban, akkor távolabbról kell munkaerőt toborozni. Ilyenkor szükséges jó minőségű munkásszállást is biztosítani a dolgozóknak, hogy az otthonuktól való távollét idején is komfortosan élhessenek, pihenhessenek, és jó munkateljesítményt nyújtsanak.

Mivel a több műszakos munkarend jellemző a gyárak többségére, ezeknek a szállásoknak éjjel-nappal jól megközelíthetőnek kell lenniük tömegközlekedéssel is, és a költségtényező is fontos szempont, az ár/értékarányra kiemelten figyelnek a munkáltatók.

Szabadidő a klubszobában

Sokféle szempontnak megfelelő munkásszálló Győr városában, az ipari park közelében lévő Etalon Hotel. A hotel már több mint húsz éve működik, de pár éve teljesen felújították: a két-háromágyas, praktikusan bútorozott szobákban zárható szekrények vannak, és lapos-televízió, hűtőszekrény is, a wifi-hozzáférés ingyenes. Minden szobához tartozik saját fürdőszoba. Közös használatú, korszerű eszközökkel jól felszerelt konyhák és mosóhelyiségek állnak a vendégek rendelkezésére. A szabadidő eltöltésének kellemes színtere lehet a klubszoba, ahol csevegni, kártyapartikat rendezni, vagy éppen egy jót sörözni is lehet a szintén szabadidős lakótársakkal.

Bevásárlási lehetőség a környéken

A mindennapi élet megszervezéséhez fontos a megfelelő vásárlási lehetőség, ilyen szempontból is szerencsés helyen van a hotel, mert nagyobb élelmiszerüzlet, dohánybolt is van a környéken, nem kell távolra menni élelmiszerekért, üdítőitalért, napi használati cikkekért.

Címke: Munkásszálló Győr