Legyen sikeres az üzleti világban!
Üzleti hírportál cégeknek, vállalkozóknak.

Programozás oktatás Tatabányán

Dátum: 2019-01-10
Programozás oktatás Tatabányán

A városban nem sok lehetőség van arra, hogy valaki programozást tanuljon. Egy középiskola ad némi reményt, de a képzés ott sem túl erős. Ha valaki komolyabban szeretne ezzel foglalkozni, magántanárt kell keresnie. Aki még nem tudná, van egy megbízható hely Tatabányán, ahol programozást lehet tanulni.

Személyesen, csoportosan, online

Tatabánya Újvárosi részén a régi SZÜV melletti épületben van egy oktatóterem, ahol gyakorlatorientált programozás oktatás folyik. A képzések Pascal, C és Java nyelven történnek 45 perces tanórákban. A diákok háromféle oktatási mód közül választhatnak, attól függően, kihez melyik áll a legközelebb.

A helyiek között a leggyakoribb a személyes egyéni oktatás, ahol egyszerre egy diákkal foglalkozik az oktató. Az óra hangulata pörgős, nincsenek unalmas elméleti előadások, a feladatokon keresztül vezeti be a szükséges elméleti hátteret.

Ugyanebben az oktatóteremben igény esetén maximum 5 fős csoport oktatása is lehetséges. A termem fel van szerelve projektorral és modern laptopokkal, így a diákoknak még saját gépüket sem kell cipelniük, elegendő csupán egy pendrive, amin elviszik az órai anyagot. A kis csoport jól tud haladni az anyagban, ha valaki lemarad, akkor gyorsan felzárkóztatható.

Aki nem környékbeli, de szeretne C programozást tanulni, annak biztosított az online oktatás. Ez érdekes módon a legjobban keresett oktatási forma, amit rugalmas időbeosztásban szinte bárhol igénybe lehet venni. Hatékonyságát tekintve nem rosszabb, mint a személyes oktatás.

Bármelyik programozás oktatási megoldást is választják a diákok, az biztos, hogy szigorú ellenőrzés mellett tanulhatnak, folyamatos házi feladatokkal és azok ellenőrzésével. A haladás minden esetben mérve van, hiszen nagyon fontos visszacsatolást kapni az oktatónak az elvégzett munka eredményességéről.

Kik vehetik igénybe?

A programozás kurzusok középiskolások számára is tökéletesek az emelt szintű érettségi programozási feladatára való felkészüléshez. Mindemellett az egyetemi hallgatóknak is hasznos, évközi vizsgafelkészítés vagy a ZH felkészülés során. Természetesen bárkinek ajánlott, aki szeretne megismerkedni a fent említett programozási nyelvek valamelyikével, és szeretne megtanulni magabiztosan programozni. Legyen szó fiatalokról vagy felnőttekről, a kor nem számít, csupán egy szilárd elhatározásra van szükség, hiszen a programozás oktatás és a programozás tanulás egy hosszú és kemény folyamat.

Címke: Programozás oktatás