Legyen sikeres az üzleti világban!
Üzleti hírportál cégeknek, vállalkozóknak.

Prémium webáruház készítés gyorsan

Dátum: 2019-01-14
Prémium webáruház készítés gyorsan

Egy 2018-as felmérés szerint a hazai webáruházak forgalma meghaladta az 500 milliárd forintot, és pár éven belül ennek a duplája is lehet. Nem véletlenül, hiszen napi szinten jelennek meg az online áruházak az interneten, és a felhasználók árösszehasonlító oldalak segítségével tudják csak eldönteni, hogy melyik webáruházból rendeljék meg a nekik szükséges termékeket.

Mik az online webáruház előnyei?

Egy hagyományos áruház elindítása nagyon sok pénzbe kerül. Kell állandó raktárkészlet, üzlethelyiség, alkalmazottak, és még sorolhatnánk. Ezzel szemben egy webáruház készítés jóval egyszerűbb, hiszen csak a weboldalt kell elkészíteni, és az ehhez szükséges jogi szabályokat betartani. Nem kell saját raktárkészlet, sem alkalmazott, csupán egy megbízható fuvarcéggel kell szerződést kötni, és mehet is az online kereskedelem. Érdemes árösszehasonlító oldalakra is regisztrálni, hogy minél több potenciális vásárlót lehessen elérni, és mindemellett nagy energiákat kell fektetni az online marketingbe is. Összességében mégis kisebb erőfeszítés, mert az előbb felsorolt teendőket fokozatosan is ráér megvalósítani, míg a hagyományos áruházaknál a nyitásra mindennek kész kell lennie. Ha netalántán elmarad a siker, akkor a bukás is sokkal nagyobb lesz.

Vajon mit lehet eladni az interneten?

Majdhogynem mindent, de a 2018-as felmérések szerint a leggyakoribb webes termékkategóriák a számítástechnikai és a szórakoztató elektronikai termékek. Ez nem meglepő, hiszen egy műszaki cikk minden webáruházban ugyanazokkal a paraméterekkel rendelkezik, ahol a legolcsóbb, onnan érdemes megrendelni, viszonylag kevés az elégedetlenség. Ha mégsem tetszene egy vásárlónak a kiszállított termék, az sem probléma, hiszen a webáruházak törvényi kötelezettsége 14 napon belül visszavenni a terméket. További népszerű termékek a ruházati és lakberendezési termékek, valamint szép számban értékesítettek játékokat és ajándéktárgyakat is.

Prémium webáruház készítés

Ha valaki webáruházat szeretne készíteni, akkor érdemes olyan csapathoz fordulni, akik nem valamilyen nyílt forráskódú CMS rendszer segítségével készítenek áruházakat, hanem teljesen egyedi technológiával. Az egyedihonlapkeszites.hu szakemberei jó választás lehet minden leendő webáruház tulajdonos számára, hiszen megbízhatóak és kedvező áron nyújtják szolgáltatásaikat, ráadásul 1 év garanciát is vállalnak a hibamentes működésre. Webáruházakból is számtalan létezhet, sok minden függ a benne foglalt funkciók számától is. Éppen ezért az egyedihonlapkeszites csapata minden megkeresést egyedileg áraz, és személyre szóló tanácsadást is nyújt minden ügyfelének.

Címke: Webáruház készítés