Legyen sikeres az üzleti világban!
Üzleti hírportál cégeknek, vállalkozóknak.

Mit érdemes tudni a linképítés áráról?

Dátum: 2019-12-11
Mit érdemes tudni a linképítés áráról?

Amikor számításba jön a linképítés szolgáltatás igénybevétele, akkor gyakran felmerül a kérdés a weboldal üzemelőkben, hogy mennyibe kerül a linkszerzés, és mennyi pénzt érdemes beleölni? Erre persze nincs egyértelmű válasz, hiszen minden szolgáltató más tényezők alapján szabja ki az árakat.

Ezektől a tényezőktől függ az árazás

A prémium linkek ára változatos képet mutat, hiszen ahány szolgáltató van, annyiféleképpen lehet összeállítani az árlistát. Vannak, akik darabszámra mérik a linkeket, és annak függvényében árazzák be őket, hogy a linkeket tartalmazó PR cikkek milyen erősségű honlapokra kerülnek feltöltésre. Sok esetben a szöveges tartalom terjedelme, minősége is nagyban befolyásolja, hogy mennyit kell fizetni az egyes linkekért. Sok szolgáltató ahelyett, hogy a linkeket egyenként értékesítené, a piaci igények felmérését követően csomagokban kínálja azokat az érdeklődőknek. Ez esetben az árakat a csomagba kerülő más szolgáltatások, például weboldal készítés, weboldal korszerűsítés, programozás, szövegírás, képoptimalizálás ára is befolyásolja. Természetesen arra is lehetőség van, hogy valaki csak a linképítést vegye igénybe, ilyenkor az árakat elsősorban az határozza meg, hogy ki hány hónapon keresztül tart igényt a szolgáltatásra.

Ezért éri meg befektetni

A prémium linkek kétségkívül drágábbak, mint azok a linkek, amik nem rendelkeznek kiemelt minősítéssel. A tapasztalatok évről évre azt támasztják alá, hogy megéri beruházni rájuk, hiszen nagymértékben elő tudják segíteni a vállalkozó céljait. A prémium kategóriás linkek megvásárlására úgy kell tekinteni, mint egy hosszútávra szóló beruházásra, ami idővel megtérül, és sokkal több pénzt hoz a konyhára, mint maga a kiadott összeg. A hatékony linképítés érdekében érdemes több hónapra szóló megállapodást kötni, illetve igény és lehetőség szerint csomagban vásárolni, hiszen a minőségi keresőoptimalizáláshoz amellett, hogy idő kell, még tudatos, átgondolt és minden területe tekintetében szervezett munkára is szükség van.

Címke: Prémium linkek