Legyen sikeres az üzleti világban!
Üzleti hírportál cégeknek, vállalkozóknak.

Miről szól a Bleach anime folytatása?

Dátum: 2019-06-07
Miről szól a Bleach anime folytatása?

Az előző történetív visszhangja során Aizen elrabolta Ichigo barátját és felkeltette Orihime Inoue szerelmi érdeklődését. Ennek a történetnek a fő ereje a sorozat két legnépszerűbb gazemberének (Grimmjow és Ulquiorra) kidolgozása volt. Ugyanakkor a Bleach ezen idő alatt elkezdett szenvedni az ingerlési problémáktól. Miután a hősök beléptek Aizen erődjébe, a sorozat hosszú, megszakítás nélküli harcokká alakult. Ezek a harcok annyira elhúzódtak, hogy amikor eljött az ideje a folytató epizódoknak, valamiért nem illeszkedtek megfelelően a történethez.

Aizen birodalmában

Aizen rájött, hogy az Orihime egyik erősége a gyógyulás alapvető képességének számít. Ez a felfedezés Orihime-t a sorozat egyetlen legerősebb karakterévé tette, lehetővé téve, hogy a szó szoros értelmében visszahozzon egy karaktert a halottak közül. A hatalmát csak az ő határozottsága korlátozta, ami hatalmas hátrányként működött, mert félénk és bizonytalan szereplő volt a sorozatban. A hős soha nem hozott senkit vissza a halottak világából, és még a hibátlan gyógyító képességei sem voltak teljes mértékben kihasználva a harcok során.

A sorozat végső szakasza még szüntelenebb harcokból áll, de ezúttal többnyire olyan karakterek között, akik csak ritkán jelentek meg a sorozatban. Több mint ötven karakter vett részt az Aizen-nel történő végső konfrontációban. Kubo arra törekedett, hogy a csatákat nagyon látványossá tegye, ami a mennyiségi minőség helyett fordítva sült el. Sajnos a sorozatban úgy tűnt, hogy a végső Ichigo és Aizen elleni küzdelem a lehető leghosszabb ideig tart, miközben semmi érdemi cselekmény nem történt. A csata közben Aizen elvesztette az összes olyan tulajdonságát, amik a rajongókat elbűvölték. A Bleach anime sorozat több éven át abbahagyta a legnépszerűbb hősökre való koncentrálását, és tönkretette a legnépszerűbbnek tartott gazemberét.

Címke: Bleach anime sorozat