Legyen sikeres az üzleti világban!
Üzleti hírportál cégeknek, vállalkozóknak.

Mik az érszűkület tünetei?

Dátum: 2019-04-26
Mik az érszűkület tünetei?

Nagyon alattomos betegség és nagyon sok szövődménnyel járhat az érszűkület, ha valaki nem veszi észre időben, és nem kap megfelelő kezelést. A cukorbetegeknek különösen nagy figyelmet kell fordítaniuk a lábuk ellenőrzésére, hiszen a diabéteszes láb fekélyesedése amputációval is végződhet. Szerencsére van rá egy nagyon kényelmes és hatékony alternatív gyógymód is.

Milyen tünetei lehetnek az érszűkületnek?

A testünket áthálózó erek szállítják a szükséges oxigént a sejtek számára, ezzel biztosítva a hatékony működést. Azonban, ha a vér elakad, és nem jut időben a sejtekhez, akkor azok károsodhatnak, vagy akár el is halhatnak.

  • Mellkasi fájdalom, vagy nyomó érzés a szegycsont környékén, amely a vállakba és a has felső részébe is kisugározhat.
  • Az érszűkület miatt nem jut elegendő oxigén a sejtekbe, könnyebben kifárad az ember.
  • Férfiaknál a kopaszodás is lehet egy figyelmeztető jel, főként a fejtető és a homlok környékén.
  • Szintén férfiaknál a vér megfelelő áramlásának hiánya miatt merevedési zavarok is kialakulhatnak.
  • Ha a fülcimpán egyenes vagy ferde vonal jelenik meg.

Aranycsizma a lábak vérkeringésének fokozására

A konnyulab.hu szakemberei kifejlesztettek egy speciális csizmát az érszűkület kezelése érdekében. Ez a megoldás rengeteg ember számára jelenthet hatékony gyógyulást, hiszen a csizma a szén-dioxid erejét felhasználva segíti a vérkeringést a lábakban, ezáltal a károsodott területekhez ismét oxigén kerülhet, ami segítheti a regenerálódást. A megoldás nem forradalmian új, hiszen már évszázadok óta ismert a szén-dioxid gyógyító hatása az érrendszeri betegségek gyógyításában. A csizma használata az otthon kényelmében történik, nem kell kilométereket utazni és gyógykezelésekre járni. A bőrön keresztül áthatoló szén-dioxid növeli a vérben és a sejtekben az oxigénfelvételt. Ez a fiziológiai folyamat tudományosan bizonyított és a gyógyászatban Bohr hatásként ismerik.

Címke: Érszűkület kezelése