Legyen sikeres az üzleti világban!
Üzleti hírportál cégeknek, vállalkozóknak.

Mi az a Netflix?

Dátum: 2019-05-20
Mi az a Netflix?

Ma már nagyon sokat hallani a Netflix streaming szolgáltatásról, amely segítségével mozifilmeket és sorozatokat lehet nézni online bármilyen okos eszköz igénybevételével. Lehet az okos TV, telefon vagy akár egy tablet is. Nem kell más hozzá, mint egy előfizetés és egy stabil internetkapcsolat, és indulhat is a móka.

Filmek és sorozatok online

Ahhoz, hogy valakinek legyen egy Netflix fiókja, első lépésben regisztrálnia kell a weboldalon. Sikeres regisztráció után be lehet jelentkezni a felhasználói felületre, és a legújabb mozifilmek és sorozatok azonnal elérhetőek. A legtöbb okos TV készüléken a szolgáltató alkalmazása már elő van telepítve, csak be kell fejezni a sikeres regisztrációval. A TV távirányítójával biztosított az alkalmazáson belüli navigáció, amely viszonylag gyorsan működik, és könnyen kezelhető. A feltöltött tartalmak közvetlenül nézhetőek a TV-n keresztül, csupán egy internetkapcsolatra van szükség hozzá. Akinek nincs okos TV-je, az PC-n vagy laptopon, de akár mobilkészülékeken is kapcsolódhat a rendszerhez. Ebben az esetben le kell tölteni a weboldalról a szükséges applikációt, és el kell indítani. Innentől már megy, mint a karikacsapás.

Magyarországon jelenleg körülbelül 1300 film és 300 sorozat érhető el, és minden hónapban adnak hozzá új tartalmat, ami bődületes mennyiség. A szolgáltatás népszerű a gyermekes családok körében is, hiszen rengeteg gyerekműsor is található a kínálatban. Aki nem biztos abban, hogy szeretné igénybe venni a szolgáltatást, azoknak a rendszer felkínál egy 1 hónapos próbaidőszakot, amikor megtekinthető az összes tartalom. Így könnyen eldöntheti bárki, hogy szeretné-e használni ezt az online stream rendszert. A hónap végén azonban előfizetést kell választani, ha továbbra is használni kívánja valaki a szolgáltatást. Több csomag is van az alaptól a prémiumig, így bárki kiválaszthatja a neki megfelelőt.

Címke: Mozifilmek