Legyen sikeres az üzleti világban!
Üzleti hírportál cégeknek, vállalkozóknak.

Menyasszonyi ruha kölcsönzése

Dátum: 2019-08-08
Menyasszonyi ruha kölcsönzése

A menyasszony az esküvőre készülve az esküvői ruhával kapcsolatban is sok dolgot kell eldöntsön. Minden lány gondolataiban, álmaiban él egy ruha, amiben elképzeli magát, amit szívesen felvenne.

Előnyök

Sok előnye van annak, ha úgy dönt a menyasszony, hogy a menyasszonyi ruháját kölcsönzi. Előre egyezetett időpontban rendelkezésére áll a szalon teljes repertoárja, választékja. Ha elmondja, milyen ruhát képzel el, már elő is készít olyan modelleket a kiszolgáló személyzet az időpontra, hogy hatékonyabb legyen a ruhapróba. Bizonytalanság esetén tanáccsal is ellátják az illetőt, ami sokszor nagy segítség, mert ők szakértő szemmel tudják mondani, mi áll jól és mi nem a hölgynek. Minden embernek egyedi a testalkata és a személyisége. Fontos az ehhez illő, rászabott modellt megtalálni, hogy a menyasszony igazán jól érezze magát, felszabadult tudjon lenni a nagy napon.

Természetesen nagyon fontos figyelembe venni a kölcsönzéskor azt is, hogy milyen évszakban, milyen helyszínen lesz az esküvő, lakodalom. Tópartra nem illik ugyanaz a modell, mint egy kastély márvány padlójára. Itt nagy előnye a kölcsönzők sokszínűsége, illetve, hogy ki lehet használni az azonos szalonok, más modell kínálatát.

Egyéb szolgáltatások

A menyasszonyi ruha kölcsönzése esetén is van olyan lehetőség, hogy a megtetszett modellt rászabják az adott hölgyre. Foglalózás esetén a kiválasztott darabot fenntartják a nagy napig, amikor is tisztított, kivasalt, előkészített állapotban adják át a kölcsönzés idejére. Ha valakinek nagyon megtetszik a ruha, egyéni megállapodás után, árajánlatot adnak a megvételre igény szerint, így a ruha emlékbe meg tud maradni a pár szekrényében. Fontos lehetőség, hogy kis táska, kabát, alsószoknya, abroncs és egyéb kiegészítők kölcsönzésére is lehetőség adódik ezekben a szalonokban.

Címke: Menyasszonyi ruha kölcsönzése