Legyen sikeres az üzleti világban!
Üzleti hírportál cégeknek, vállalkozóknak.

Megbízható szolgáltatások egy helyen

Dátum: 2019-01-18
Megbízható szolgáltatások egy helyen

Az online világban egyre nehezebb eligazodni, mivel napról napra jelennek meg újabb és újabb szolgáltatók. Egyik jobb, másik rosszabb, nem könnyű eligazodni közöttük. Jó lenne, ha a legjobb webes szolgáltatások egy helyen elérhetőek lennének.

Megbízható szolgáltatások egy helyen

A webes szolgáltatások megjelenése lehetővé tette mindenki számára, hogy könnyen és gyorsan rá tudjon keresni egy kulcsszóra az interneten, és megtalálja a számára szükséges céget vagy vállalkozást. Legyen szó álláskeresésről, lakáshitelről, autóbérlésről, fogászatról, szállásról, weblapkészítésről, oktatásról vagy éppen online vásárlásról, szinte nincs olyan szakma vagy szolgáltatás, ami ne lenne fenn az interneten. Igazán nagy szükség lenne egy olyan weboldalra, ahol a magyarországi szolgáltatók össze lennének fogva megyénkénti, azon belül pedig településenkénti bontásban, és minden felhasználó ingyenesen hozzáférhetne.

Ezen a hiányosságon próbál javítani a weblapszolgaltatasok.hu weboldal, ahol megbízható szolgáltatásokat gyűjtenek össze. A weboldalra nem lehet regisztrálni, nem lehet automatikusan felkerülni. Minden szolgáltatót az üzemeltetők töltenek fel képpel és rövid leírással a vállalkozás tevékenységéről és az általa nyújtott szolgáltatásokról. Az oldal használata teljesen díjmentes, egyik félnek (sem a szolgáltatónak, sem pedig a felhasználónak) sem kell fizetnie. A weboldal lényege az, hogy egymásra találjon a kereslet és a kínálat.

Értékelés és vélemény nyilvánítás

Az oldal üzemeltetői nem kérnek semmi mást, csak azt, hogy ha valaki a weboldalon talált szolgáltatások valamelyikét igénybe veszi, jelezze a szolgáltatónak, hogy hol talált rá a hirdetésére, valamint véleményezze azt a közösségi oldalon, vagy a vállalkozás weboldalán. Az ügyfelek visszajelzése nagyon fontos, hiszen ezáltal más emberekhez is eljuthat a jó hír, hogy vannak még Magyarországon megbízható és színvonalas vállalkozások.

Sokan sajnos nem szentelnek kellő energiát a pozitív vélemények összegyűjtésére, pedig a legjobb reklám az ajánlások erejében rejlik. Ha egy új érdeklődő látja a korábbi ügyfelek értékeléseit, könnyebben el tudja dönteni, hogy mennyire lenne neki is megfelelő az adott szolgáltató. Ha negatív értékeléseket talál, az is fontos, hiszen az okos ember más hibájából tanul. Az online közösségnek össze kell tartania, és tudatniuk kell egymással, ha egy cég vagy vállalkozás csaló, vagy netán hamis ígéretekkel kecsegtet.

Címke: Szolgáltatások