Legyen sikeres az üzleti világban!
Üzleti hírportál cégeknek, vállalkozóknak.

Megbízható márkafüggetlen laptop szerviz

Dátum: 2019-01-12
Megbízható márkafüggetlen laptop szerviz

Vannak olyan laptop márkák, amelyeket nem minden szerviz vállal el. Ezeket fel kell küldeni Budapestre, vagy éppen az ország másik pontjára ahhoz, hogy a szakszerviz elvégezze a javítást. Ilyenkor előfordulhat, hogy az ügyfél több hétig laptop nélkül marad.

Márkafüggetlen laptop szerviz

Ha valaki nem szeretne sokáig várni egy laptop javítására, akkor vegye igénybe a ReelComp márkafüggetlen laptop szerviz szolgáltatásait Tatabánya területén. Nincs bevizsgálási díj, és igény esetén csere laptopot is biztosítanak ügyfeleiknek. Az elvégzett javításra minden esetben garanciát vállalnak.

Egy laptop nem csak fizikailag hibásodhat meg, hanem szoftveres gondok is felmerülhetnek. Lassan indul, vírustámadás okozta problémák vagy éppen az operációs rendszer szorul helyreállításra. A szerviz számára a probléma felderítése és megoldása nem akadály, tapasztalt szakembereik naponta oldanak meg lehetetlennek tűnő feladatokat. A fizikai meghibásodások sem okozhatnak különösebb gondot, hiszen nincs olyan probléma, amit egy márkafüggetlen szervizben ne tudnának megoldani.

A szerviz a régi SZÜV melletti épületben található a második emeleten. Az autóval érkezők számára ingyenes parkolási lehetőséget biztosítanak az épület mögött. Az autópályáról is könnyen megközelíthető, így akár más városból érkezők is igénybe vehetik a szakszerű szolgáltatásokat.

A laptop szerviz Tatabánya városában nem tart el hetekig, sőt a szakemberek a lehető legrövidebb határidővel vállalják a rájuk bízott feladatokat. Igény esetén sürgősségi munkát is elvégeznek, hogy ne legyen fennakadás a laptop hiánya miatt.

A ReelComp laptop szerviz szolgáltatásai

  • Alaplapi csatlakozók, portok cseréje, javítás (áramkör, kontroller, BIOS, BGA, stb.)
  • Laptop billentyűzet javítás
  • Laptop memória csere
  • Laptop HDD cseréje SSD-re
  • Laptop tisztítás, újrapasztázás, karbantartás
  • Operációs rendszer újratelepítés, adatmentés
  • Vírusirtás, kémprogram eltávolítás
  • Új alkatrészek beszerzése és értékesítése garanciával
  • Informatikai szaktanácsadás

A fenti szolgáltatások telefonos előjegyzéssel vehetőek igénybe, hiszen számukra fontos a gyors és rugalmas kiszolgálás. A szervizben nincs várólista, minden ügyfél azonnal kiszolgálásra kerül. Minden fontos informatikai szolgáltatás egy helyen. További információ a reelcomp.hu weboldalon olvasható.

Címke: Laptop szerviz Tatabánya