Legyen sikeres az üzleti világban!
Üzleti hírportál cégeknek, vállalkozóknak.

Kutyabarát taxi Budapesten

Dátum: 2019-01-13
Kutyabarát taxi Budapesten

Ha valakinek nincs autója, de sürgősen el szeretne jutni valahova a kis kedvencével, kölcsönkérheti a szomszédja vagy ismerőse kocsiját. Ha pedig épp az orvoshoz igyekszik, és nem akar a még a vezetéssel is foglalkozni, vagy egyszerűen csak a kényelmesebb módot szeretne választani az utazásra, akkor kutyataxit is hívhat Budapesten.

Kutyataxi Budapesten

A hagyományos taxis valószínűleg külön magyarázat nélkül elutasítja a kis kedvenc szállítását, az ismerősökkel pedig akár vitához is vezethet az autóban elhullott kutyaszőr. Mi a megoldás ilyen esetben? Talán a tömegközlekedés? Ez nagyobb testű állat esetén rögtön kizárt lehetőség, de kis termetű kutyákkal sem egyszerű az utazás. Kiváltképp, ha valaki állatorvoshoz igyekszik, kedvence könnyen lehet ideges, esetleg agresszív, ami hamar keresztbe húzhatja az útitervet.

Időnként komoly fejtörést okozhat a gazdának kedvence szállításának lebonyolítása. Mit tehet ilyenkor? A kutyának, gazdának egyaránt legkényelmesebb megoldás egy profi, kutyák szállításával foglalkozó céget megbízni a kedvence taxiztatásával. Az apacsdog.hu megbízható kutyataxi szolgáltatást biztosít egész Budapest területén.

A kutyabarát taxi jó választás

Budapesten szerencsére van kihez fordulni, ha szükség esetén kutyás vagy cicás fuvarok lebonyolítására van szükség. Nincs semmilyen súly vagy fajta szerinti korlát, csupán az a fontos, hogy a kutya legyen szocializált, és bírja az autózást a városban. Kisállat szállítás háztól házig. Az apacsdog munkatársai szakszerűen megoldják a házi kedvencek szállítását, igényes körülmények között, bárhová.

A kutyataxi szolgáltatás csak előre egyeztetett időpontban vehető igénybe, és fontos kiemelni, hogy ezen szolgáltatás nem hagyományos (sárga taxi) személyszállítási szolgáltatás.

Címke: Kutyataxi Budapest