Legyen sikeres az üzleti világban!
Üzleti hírportál cégeknek, vállalkozóknak.

Környezetbarát munkaruha mosás

Dátum: 2019-03-05
Környezetbarát munkaruha mosás

Sok győri cég küszködik a tiszta munkaruhákkal kapcsolatos problémával, hiszen nem olyan egyszerű kitisztíttatni őket, főleg úgy, hogy azok valóban tiszták legyenek, és megfeleljenek a szakmai előírásoknak. A legtöbb mosoda erős tisztítószerekkel próbálkozik eltávolítani a makacs szennyeződéseket a munkaruhákból és a speciális védőruhákból, amivel jelentős mértékben károsítják a környezetet.

Az Eco-Disin az ózon erejével tisztít

A munkaruha mosás Győr területén nagyon népszerű szolgáltatás olyan nagy létszámú cégek számára, ahol fontos, hogy mindig legyen megfelelő tisztaságú ruha az alkalmazottak részére. Az Eco-Disin munkatársai a munkaruhákat etikettezik, precíz nyilvántartást vezetnek a tisztításról, és a leadott holmikat (munkavédelmi eszközök, álarcok, sisakok, munkaruhák, speciális munkavédelmi bakancsok) rövid határidővel mossák. A munkaruhák speciális védettségének megőrzése érdekében a gyártó által előírt kezeléseket nyilvántartják. A győri mosoda vállalja az ESD munkavédelmi ruhák fertőtlenítő mosását és igény esetén a mosást követő ESD védettség megmaradását szakszerűen ellenőrzik.

Az ózonra az emberi szervezet érzékenyen reagál, de a vele való érintkezés nem okoz semmilyen tartós károsodást. Az érintkezés során olyan kellemetlen tünetek jelentkezhetnek, mint a kiszáradt száj vagy a légutak irritációja, de az érintett terület elhagyása után ezek rögtön el is múlnak. Természetesen a visszaadott munkaruhák már nem okoznak semmilyen irritációt és allergén tüneteket, az alkalmazottak rendeltetésük szerint viselhetik a munkavédelmi ruhákat.

Címke: Munkaruha mosás