Legyen sikeres az üzleti világban!
Üzleti hírportál cégeknek, vállalkozóknak.

Klasszikus balett gyerekeknek

Dátum: 2019-03-19
Klasszikus balett gyerekeknek

A napi mozgás már gyermekkorban is kiemelten fontos. Legyen az sport, játék az udvaron, vagy éppen klasszikus balett. A Törpördög és Tinitündér Tánc-Tanoda lehetőséget biztosít játékos, táncos alapok elsajátításához, amelyek hozzájárulnak a gyermekkorban nélkülözhetetlen mozgáshoz, ami a gyerekek egészségére és előnyére válik a fejlődésük során.

Művészi balett oktatás Budafokon

A balett azért csodálatos választás, mert maga a tánc gyönyörű és kifejező, és olyan dolgok közvetítésére is alkalmas, amit szavakkal nem lehet kifejezni. A balett oktatás több száz éves múltra tekint vissza, ezáltal kiforrott és egyedi táncművészetté vált, ami az európai kultúra egyik alapköve is egyben. A balett Budafok területén is mindenki számára elérhető a Törpördög és Tinitündér Tánc-Tanoda jóvoltából. A balettozó gyermekek megtanulják a tökéletes tartást és a könnyed, légies mozgást, amellyel csodálatos táncot alakíthatnak ki, ami nemcsak a szülőket, hanem más művészeket is inspirál majd.

A művészi torna foglalkozásokon való részvételt 3-5 éves korig ajánlott elkezdeni, de a korábban érő gyermekeknél nem probléma, ha még nem töltötték be a 3. életévüket sem. A klasszikus balett oktatás 5-6 éves kortól ajánlott. A tánciskola a remek oktatás mellett éves gálaműsort is ad, és versenyzési lehetőséget is biztosít a budafoki gyerekek számára is.

Címke: Balett Budafok