Legyen sikeres az üzleti világban!
Üzleti hírportál cégeknek, vállalkozóknak.

Kényelmes utazás kedvező áron?

Dátum: 2019-06-02
Kényelmes utazás kedvező áron?

Ma már egyre népszerűbb szolgáltatás az autóbérlés, ami a tömegközlekedésnél sokkal kényelmesebb, sőt sok esetben a taxizásnál is jóval olcsóbb alternatíva. Hazánkban egy megfelelő gépkocsit kölcsönözni igazán egyszerű és gyors művelet is, mindössze be kell tartani pár szabályt és rendelkezni kell a szükséges feltételekkel.

Mi az, ami biztosan kell egy autó kölcsönzéséhez?

Az autókölcsönzés előtt természetesen először is döntse el, hogy milyen autóra van szüksége, azaz vegye fontolóra, hogy hányan utaznának abban, mennyi időre kell az autó és mekkora csomagokkal akarnak utazni. Az autókölcsönzőnkben szerencsére számos különféle gépjárműkategória közül választhat, a kisautótól a kombin át egészen a felső kategóriás luxusautókig.

Amint sikerült kiválasztania a cél számára leginkább megfelelő autót, már csak azt kell eldöntenie, hogy mennyi időre van szüksége rá. Ez egy naptól akár több hétig is terjedhet. A legtöbb kölcsönzőben autóját már könnyedén, online is lefoglalhatja, de személyesen is felkeresheti a kölcsönzőt, így az internet hozzáférés nagyon jól jön a kölcsönzéshez, de nem szükséges.

Az üzleti tanácsok alapján gépkocsit csak az a magánszemély bérelhet a legtöbb esetben, aki már több mint egy éves érvényes jogosítvánnyal, illetve érvényes személyi igazolvánnyal és lakcímkártyával rendelkezik. Más hivatalos irat nem szükséges a bérautó igénybe vételéhez. Céges bérlet esetén szükség lehet még cégkivonatra, illetve aláírási címpéldányra is.

Az autó bérlésekor természetesen egy bizonyos letét is fizetendő, melynek összege többségében a kategóriától, illetve a bérlés időtartamától függően változik. Az online kifizetéshez mindenképp kell egy érvényes bankkártya, vagy készpénz, ha személyesen intézi a bérlést. Amennyiben céges megrendelésről van szó, a bérleti díjat előre utalással, vagy a jármű leadásakor bankkártyával, átutalással, esetleg készpénzben rendezheti az ügyfél a kölcsönzővel.

Címke: Üzleti tanácsok