Legyen sikeres az üzleti világban!
Üzleti hírportál cégeknek, vállalkozóknak.

Összes hír

Weboldalunkon összegyűjtöttük a legfontosabb üzleti híreket, amelyek megbízható és sikeres partnereinktől származnak. Kellemes olvasgatást, legyen Ön is sikeres az üzleti világban!

Klasszikus balett gyerekeknek
2019-03-19
Szolgáltatás

Klasszikus balett gyerekeknek

A napi mozgás már gyermekkorban is kiemelten fontos. Legyen az sport, játék az udvaron, vagy éppen klasszikus balett. A Törpördög és Tinitündér Tánc-Tanoda lehetőséget biztosít játékos, táncos alapok elsajátításához.... Tovább »

Finom a szénhidrátcsökkentett pizza?
2019-03-08
Életmód

Finom a szénhidrátcsökkentett pizza?

Sajnos akadnak olyan emberek, akik nem ehetnek hagyományos lisztet, mert valamilyen okból diétázniuk kell. Nekik különösen figyelni kell a napi szénhidrát bevitelre, hiszen ha ez meghalad egy bizonyos értéket, káros következménye is lehet.... Tovább »

A Pandora charm hódító útja
2019-03-08
Szolgáltatás

A Pandora charm hódító útja

Egy ékszer akkor válik a részünkké, ha különleges pillanatok emlékét őrzi. Felidézhet egy hangulatot, egy nevezetes napot, egy történetet a múltból, egy szeretett személyt, aki megajándékozott.... Tovább »

Környezetbarát munkaruha mosás
2019-03-05
Szolgáltatás

Környezetbarát munkaruha mosás

Sok győri cég küszködik a tiszta munkaruhákkal kapcsolatos problémával, hiszen nem olyan egyszerű kitisztíttatni őket, főleg úgy, hogy azok valóban tiszták legyenek, és megfeleljenek a szakmai előírásoknak. ... Tovább »

Saját helyett bérautó?
2019-03-01
Munka

Saját helyett bérautó?

Súlyadó, biztosítás, szervizelés, műszaki vizsga, törlesztőrészlet? Nem is gondolná az ember, milyen sok tételből áll össze a saját autó fenntartásának költsége. Ma már egyre népszerűbb az autóbérlés mint szolgáltatás.... Tovább »