Legyen sikeres az üzleti világban!
Üzleti hírportál cégeknek, vállalkozóknak.

Erős játékok a telefonon?

Dátum: 2019-04-16
Erős játékok a telefonon?

Már abban a világban élünk, hogy nemcsak gamer PC-k és laptopok léteznek, hanem gamer telefonok is. A Qualcomm gyártó mindent megtesz azért, hogy minőségi élményt nyújtó gamer készülékek kerüljenek a piacra.

Gamer telefonok Snapdragon lapkészlettel

Az emberek zsebében szinte mindig ott lapul a telefon, és erre a játékgyártók is felfigyeltek. Kár lenne kihasználatlanul hagyni a telefonokat, hiszen a közösségi oldalak böngészése helyett sokkal jobb unaloműző egy szép grafikával rendelkező játék. Igen, de a szép grafikához teljesítmény is kell, amit bele kell rejteni az okostelefonokba. Sokan már a laptopokon való játéktól is irtóznak, akkor hogyan lehet mindezt a telefonra is népszerűsíteni?

Jelenleg is kaphatóak Qualcomm lapkészlettel gamer telefonok, de az áruk sem a legjobb, és nem nyújtanak semmilyen újat a játékosok számára. A Snapdragon 730G egy olyan lapkészlet, ami kifejezetten gamer felhasználók számára készült. A chipset a játékokhoz kapcsolódó funkciókat támogatja, és 15%-kal gyorsabb lesz a jelenlegi lapoknál. Már nagyon sok gamer magazin foglalkozik a témákkal, és élezik a fogukat a legújabb tesztek elvégzéséhez, de az előzetes információk szerint 35 százalékkal jobb a CPU-teljesítmény és 25 százalékkal jobb a grafikai teljesítmény is. Ez már bőven elég ahhoz, hogy a népszerű online magazinok és vloggerek foglalkozzanak a témával.

A gamer közösség véleménye megoszlik a mobilos játékokkal kapcsolatban, de az biztos, hogy nagyon jó unaloműző lehet, és egy telefon sokkal kevesebb helyet foglal, és könnyebb előkapni a vonaton, a postán vagy éppen az otthoni fotelben is. Érdemes szemmel követni a gamer mobilokat, hiszen biztosak lehetünk benne, hogy nem kell sok időnek eltelnie ahhoz, hogy kisebb erőműveket hordozzunk a zsebünkben.

Címke: Gamer magazin