Legyen sikeres az üzleti világban!
Üzleti hírportál cégeknek, vállalkozóknak.

Epson nyomtató bérlés

Dátum: 2019-01-17
Epson nyomtató bérlés

Az Epson márka nyomtatói mára már több típusban is kaphatók, mint a lézeres, tintasugaras, tűs és a nagy formátumú egyaránt. Mindez azt tükrözi, hogy többféle felhasználói igényt is ki tudnak elégíteni. Vannak viszont olyan dolgok, melyek közösek e négy Epson nyomtatóban, mégpedig az, hogy környezetbarátok, gyorsak és gazdaságosak.

Nyomtató bérlés

A bérleti konstrukció nagy előnye, hogy a bérlőnek nem szükséges a készüléket megvásárolnia. Éppen ezért kitűnő választás lehet a nyomtató bérlés kisebb irodák vagy akár magánszemélyek számára is. Az arzon.hu munkatársai első lépésben elvégeznek a helyszínen történő felmérést, illetve a bérlést megelőzően az egyéni igényeket szolgáló szakmai tájékoztatást, melyet nem csupán személyesen, hanem e-mailben és telefonon is igénybe lehet venni. Mindezt annak érdekében, hogy a legideálisabb eszközt kínálhassák.

Megbízható Epson nyomtatók

Az Epson nyomtatói a piacon található társaihoz viszonyítva akár 80%-kal alacsonyabb energiát igényelnek. Az alacsonyabb teljesítményfelvétel mellett kevesebbszer kell alkatrészt is cserélni.

Gazdaságosságuk abban nyilvánul meg, hogy 50%-kal is alacsonyabb lapköltség is elegendő, mint a hasonló színes lézernyomtatók esetében, hiszen nagyobb kapacitású tintapatronokkal ellátottak, mint vetélytársaik. Az Epson nyomtatók gyorsaságukat annak köszönhetik, hogy nincs szükség felmelegedési időre, így a jellemző nyomtatási feladatokat gyorsabban végzi el, mint a hagyományos lézernyomtatók.

További szolgáltatások

Mindezek mellett az Arzon Kft. irodatechnikai eszközök garanciás és garancián túli átfogó szervizelését is vállalja. Ha pedig valaki a cégtől vásárol bármilyen eszközt, Budapest területén díjmentesen kiszállítják, majd üzembe is helyezik. Az adott eszköz kezelésében is segítséget nyújtanak az illetékes személyek részére, hogy már a kezdetektől megfelelően és problémamentesen használhassák az irodatechnikai berendezéseket.

Címke: Nyomtató bérlés