Legyen sikeres az üzleti világban!
Üzleti hírportál cégeknek, vállalkozóknak.

Aranyfelvásárlás a legjobb áron

Dátum: 2019-02-21
Aranyfelvásárlás a legjobb áron

Sokan örökölnek olyan tárgyakat, amikre aztán nincs is szükségük, de nem tudják, hogyan szabaduljanak meg tőlük. A megoldás pedig egyszerű, olyan szakembert kell hívni, aki becsületes, és a lehető legjobb árat fizeti a laikusok számára is.

Értékbecslés és műtárgy felvásárlás

Akinek gyorsan készpénzre van szüksége, érdemes az arany felvásárlás mellett döntenie. Az ekszerfelvasarlas.hu szakemberei teljes körű ügyintézéssel állnak az ügyfeleik rendelkezésére. Ingyenes értékbecsléssel és udvarias és becsületes hozzáállással indítják a folyamatot. A sérülésmentes ékszerek kilencvenkilenc százalékát fazon árban vásárolják meg, és a legjobb készpénzes vételárat kínálják az ékszerekért.

Sőt az országban egyedüli megoldásként az ékszerek vételárán felül további ötezer forintot adnak ajándékba minden ügyfelüknek, ezzel is díjazva a hűséget és a bizalmat a vállalkozás iránt.

Teljes hagyaték felvásárlás

Legyen szó teljes hagyatékról vagy megunt ékszerekről, arany vagy ezüst tárgyakról, régiségekről vagy akár értékes órákról, a kiszállás országosan díjmentes. Aki az ekszerfelvasarlas.hu szolgáltatásait választja, nincs semmi vesztenivalója, hiszen ha a kínált összeg nem megfelelő, akkor sem kell semmit fizetnie. Azonnali készpénzes fizetéssel akár a budapesti üzletben is lehetőség nyílik leadni a padlásról előszedett dísztárgyakat és csecsebecséket.

Címke: Arany felvásárlás