Legyen sikeres az üzleti világban!
Üzleti hírportál cégeknek, vállalkozóknak.

A siker és a keresőmarketing összetartozik

Dátum: 2019-01-11
A siker és a keresőmarketing összetartozik

A KSH 2018-as adatai alapján közel 80.000 regisztrált vállalkozás működik Győr-Moson-Sopron megyében. Ez a szám évről évre emelkedik, és egyre nehezebb egy újonnan induló vállalkozás számára elérni a sikerhez, főleg úgy, hogy az emberek médiafogyasztási szokásai már nagyon régen megváltoztak, és ezt csak kevesen veszik figyelembe.

Elavult hirdetési módszerek

A keresőoptimalizálás a mai modern marketing egyik alapköve. Ma már egyre kevesebben olvasnak újságot, és egyre kevesebben fizetnek elő a naponta vagy hetente megjelenő folyóiratokra is. Az ingyenes reklámújságok pedig egyenesen a szemetesben landolnak. Mégis sokan ragaszkodnak az újságban megjelenő hirdetésekhez, és azt gondolják, elegendő lehet a sikerhez. A keresőoptimalizálás Győr városában kiemelkedően fontos, hiszen nem csak a győri lakosok, hanem az egész megye keresi a győri szolgáltatásokat. Sokan utaznak is azért, hogy Győrben költhessék el a pénzüket. Sem a szórólapozás sem pedig az egyéb papír alapú hirdetések nem olyan hatékonyak, mint az online marketing.

Az online marketing ereje

Szinte kivétel nélkül mindenki az interneten keres, ha valamire szüksége van. Az sem titok, hogy a legtöbben a Google keresőoldalt használják, hiszen az egyik legmegbízhatóbb a piacon lévő hasonló szolgáltatók közül. Éppen ezért miért nem költenek a vállalkozások több pénzt és energiát weblapjuk fejlesztésére és a keresőoptimalizálásra Győrben? Ez egy nagyon hamar megtérülő befektetés, hiszen a kisshonlapkeszites.hu szakemberei elfogadható áron és magas színvonalon végzik el a rájuk bízott weboldalak optimalizálását. Nincs havidíj és nincsenek rejtett költségek sem.

Érdemes kipróbálni, mert pár ezer forintból már elindítható egy kampány, ami meghozhatja a sikert bármelyik vállalkozásnak. Az esélyt meg kell adni mindenkinek, ráadásul a hagyományos elavult hirdetési módok sem olcsóbbak, és abszolút nem hosszú távúak, hiszen ha valaki nem fizet rendszeresen, akkor biztosan nem jelenik meg az újságban sem. A linkmarketing ezzel szemben jóval tartósabb és olcsóbb. Elegendő egyszer fizetni, és az ajánlás ott marad az online világban évekig. Sokkal gazdaságosabb, és a Google keresőrobotjai is nagyra értékelik, ha egy weboldalra több ajánlás érkezik. Az ajánlások és a látogatók pozitív visszajelzései alapján az adott weboldal hónapról hónapra egyre előrébb kerül majd a találati listán, ezzel biztosítva a tulajdonos számára a magasabb forgalmat.

Címke: Keresőoptimalizálás Győr